PRX T33

ETT ALTERNATIV TILL HUDUPPSTRAMNING UTAN NÅLAR

PRX-T33 är en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. En PRX-T33 behandling passar de allra flesta och går att genomföra under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Om du har torr eller solskadad hud, vill ha extra lyster, fukt, fyllighet och fasthet samt en jämnare hudton så är detta rätt behandling för dig.

UNIK

Produkten är en unik ansiktsbehandling som passar de flesta hudtyper.

ÅRET RUNT

Denna peelbehandling ger ingen ljuskänslighet och kan utföras året runt.

ANTI-AGING

PRX-T33 är en nålfri hudbehandling med anti-age effekt som ger ökad cellförnyelse och hudelasticitet.

UPPSTRAMNING

Stramar upp huden och ger den lyster samt tydliga effekter på fina linjer och hudton.

Hur många behandlingar krävs det? Direkt efter det första behandlingstillfället syns tydliga resultat. För optimal effekt och ett mer långvarigt resultat rekommenderar vi att behandlingen görs som en kur om 3-5 gånger med cirka 7-10 dagars mellanrum.

PRX-T33 är en nålfri ansiktsbehandling som kan liknas vid en blandning av kemisk peeling och fillers. Det är en medicinteknisk produkt med en internationellt patenterad blandning som består av TCA, väteperoxid och kojicsyra. Behandlingen ökar cellförnyelsen och elasticiteten i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor.

PRX-behandlingen är den nya generationens TCA-peel och passar alla hudtyper. Den går att genomföra under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Om du har torr hud, vill ha extra lyster eller önskar en så kallad skin tightening så är detta rätt behandling för dig. Produkten ger både ett omedelbart och långsiktigt resultat. Behandlingen får maximal effekt när den görs som en kur.

Behandlingen har följande effekter: