ANSIKTSKOPPNING

ANSIKTSKOPPNING - HUDEN VITALISERAS OCH FÅR EN FANTASTISK LYSTER

Koppning i ansiktet är enormt skönt och livgivande för huden, behandlingen ger fantastiska resultat. Behandlingen är en naturlig, snabb och smärtfri ansiktsmassage som ökar blodcirkulationen, minskar svullnader, avlägsnar slagg och överskottsvätska, stimulerar kollagenproduktionen, ökar cellförnyelsen och rensar ut slaggprodukter.

Resultatet blir: mindre glåmighet, minskad svullnad och puffighet och utslätade linjer. Huden vitaliseras och får en fantastisk lyster!

Huden vitaliseras och får en fantastisk lyster och Glow! Behandlingen är dessutom väldigt avkopplande! En behandling som passar alla, även bra mot acne och oren hy.

HUR FUNGERAR KOPPNING?

Koppningsmassage är en djup behandling som stimulerar huden med vacuum. I ansiktskoppning använder man små silikon- eller glaskoppor som dras över huden med ett lätt och behagligt tryck. Behandlingen ökar blodcirkulationen, svullnad minskar, huden vitaliseras, ärrbildning minskar, påsar under ögonen minskar och åldrandet fördröjs.

Underlättar lymfdränage. Bli av med svullnad och få en mer vital hud med hälsosam lyster.

Huden renas ( knottrig hy, akne, finnar )

I ansiktet utförs koppningen i en flödande rörelseschema i motsats till en kroppsbehandling där man även kan använda kopporna statiskt som en punktbehandling.

Vid behandling med koppor är det viktigt att man dricker extra mycket vatten eftersom utsöndringen av gifter i kroppen ökar.