Presentkort

Presentkort är enkelt att ge och alltid lika uppskattat att få.

Ge bort en stunds egentid med ett presentkort på en härligt avkopplande behandling i en mysig och rogivande miljö. Jag erbjuder många olika sorters behandlingar som klassiska ansiktsbehandlingar, avancerade hudvårdsbehandlingar med hudföryngring som microneedling och kemiska peelingar. Presentkort är giltiga i 1 år.

Jag har olika typer av presentkort:

Traditionella som köps i butiken eller skickas hem till dig eller mottagaren enligt överenskommelse samt digitala presentkort som köps via dm i Instagram som fås direkt på mailen vid köp. Denna kan man själv skriva ut och ge bort eller maila den vidare till mottagaren.

 De traditionella kan man köpa i salongen och man väljer antingen valfri behandling/belopp så kan mottagaren själv välja behandling vid bokningstillfället, eller så väljer man en specifik behandling och mottagaren kan ändå välja annan behandling vid bokningstillfället om så önskas. Önskar man traditionellt presentkort så är det enklast att boka en tid för köp i salongen så att jag har möjlighet att ta emot er när ni kommer. Detta är kostnadsfritt och kan bokas här, eller så kan ni skicka ett sms på 0760133061 eller maila mig om ni vill att jag skall skicka det hem till er eller direkt till mottagaren så löser vi det.