SPECIALANPASSAD ANSIKTSBEHANDLING

Hos mig på SKIN kliniken anpassas varje behandling efter de behov varje individ har och huden nuvarande status. Jag anpassar behandlingen så att du som kund får bästa möjliga behandling utifrån din hudtyp och gällande hudtillstånd. Vid specialanpassad ansiktsbehandling görs ofta en kemisk peeling av huden som är en behandling med mycket lågt pH-värde vilken effektivt avlägsnar döda hudceller som täpper till porer. Cellförnyelsen i huden stimuleras vilket ger en bättre hudstruktur.

INFÖR EN BEHANDLING

Innan behandling påbörjas är Du välkommen till oss på en konsultation. Under konsultationen tittar vi på möjligheterna behandla din hud och gör en skräddarsydd plan för dig. Du får information om hur behandlingen går till och vilket priset blir för just din behandling. Du får under konsultationen också möjlighet att ta upp de förväntningar och farhågor Du har inför behandlingen samt ställa eventuella frågor som finns. Om Du äter läkemedel eller har någon bakomliggande sjukdom är det bra att informera oss om det på konsultationen. Det kan ibland påverka behandlingsmöjligheterna och behandlingsresultatet. Under tiden man är gravid eller ammar utför vi inga behandlingar.

HUR EN BEHANDLING GÅR TILL

När du kommer på din specialanpassade ansiktsbehandling så går vi alltid igenom din hud och ditt hudtillstånd tillsammans med dig som kund. Huden rengörs grundligt och vi bestämmer upplägg för behandlingen samt kostnaden för denna. Jag lägger ofta en specialanpassad peel utifrån ditt hudtillstånd. Under behandling applicerar jag även specialanpassade ansiktsmasker och serum samt går igenom produktrekommendation. Vid vissa tillstånd används även led mask med blått- och rött ljus. Vi utgår hela tiden utifrån ditt tillstånd, dina förutsättningar och dina mål med huden.