Bio Repeel TCA 35%

Din hud kommer att älska behandlingen!

BioRePeelCL3 är en känd behandling med en fantastisk vitaliserande effekt på huden. Behandlingen är inte invasiv på något sätt och dess tvåfasformel ger näring, lugnar och föryngrar alla hud typer.

Tack vare sina unika sammansättningar hjälper BioRePeel (BioRePeelCL3) till att reducera rynkor, återställa hudens elasticitet, minska porernas storlek och reglera överdriven talg.

BioReeel kan med fördel kombineras med: Microneedling,Hifu,Profhilo.

HUR FUNGERAR BIOREPEEL ?

BioRePeel är en innovativ, biofasbehandlande peeling som löser upp bindningar mellan cellerna så att den försiktigt kan avlägsna det tråkiga, översta lagret av huden, utan Downtime, för att få fram ett slätt och glow hud.

Samtidigt som den exfolierar och avlägsnar gamal ytter hudlager stimulerar den också fram nytt kollagen, nytt elastin och nya friska celler.

Fungerar olika peelingar djupare/bättre än andra peeling?

Ja, kemiska peelingar kan klassificeras i fyra nivåer, beroende på hur djupt de verkar, vilket i sin tur korrelerar med arten och intensiteten av de skador som ska behandlas.

BioRepeel Tca är en djup TCA-peeling som tränger igenom de fem översta lagren av epidermis till de översta lagren av dermis.

Det är unikt att det har minimal downtime och du kan återgå till vardagen omedelbart efter din behandling.

Innan din behandling bör följande undvikas:

Exfolierande medel i 48 timmar AHA, BHA, retinol, brun utan sol produkter 7 dagar före. Vaxning, hårborttagning eller blekning i 14 dagar före behandlingen. UV- eller solexponering i 14 dagar före. (Undvik efter behandlingen (eller tills huden är helt intakt och läkt)).