OM MIG

Jag heter Sanela M. Sunje och är grundare av kliniken SKIN improvements by S. SKIN improvements by S. är ett SEYF godkänd klinik. Här får du ett personligt, säkert och hygieniskt omhändertagande. Jag förstår vikten av att må bra fysiskt och mentalt, att ha en balans mellan kost, fysisk aktivitet och vila och vad det kan ha för inverkan på huden som är kroppens största organ. För mig är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med ditt besök på kliniken samt din behandling.

Målet med hemsidan är att på ett enkelt sätt kunna ge mina kunder en bra informationssida med svar på alla frågor och funderingar man kan ha när det gäller att ta hand om sin hud. Jag har utbildat mig till certif .hudterapeut 2015 för att 2 år senare vidareutbilda mig inom medicinsk hudvård och kan härmed kallas hudspecialist.

Har arbetat på 3 stora ledade salonger samt plastikkirurgi. På samtliga kliniker har jag jobbat med att bygga upp verksamheten samtidigt ha egna klienter, utbildat personal samt haft personal ansvar. Utbildningen har jag gått i Sverige med kontinuerliga vidareutbildningar och seminarier  utomlands. Under mina verksamma år inom branschen har jag gjort tusentals behandlingar inom min kompetens vilket har gett mig enorm erfarenhet. Nu har jag tagit steget i att öppna min egen klinik jag kan stå för, som representerar mitt arbete och mitt engagemang. Fokus ligger på dig som kund och dina behov i form av hudvård. Tillsammans diskuterar vi fram vad det kan vara som gör att du känner dig sliten, trött, åldrande eller allmänt missnöjd när det gäller din hud.

Jag är din personliga hjälp till att nå fram till din bästa hud.

Alla utbildningar är godkända av riksorganisationen SEYF (svenska estetens riksförbund)

 
Sanela M. Sunje