MICRONEEDLING & KEMISK PEEL

FÖR ÖKAD SPÄNST, MINSKADE OJÄMNHETER OCH OMEDELBAR LYSTER

Här har jag slagit ihop två favoriter inom avancerad hudvård. En kombination mellan microneedling & kemisk peeling jobbar både ytligt och djupgående för de mest effektiva resultaten. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen. Kombinationen stimulerar även kollagenproduktionen på djupet och ökar hudens elasticitet.

PIGMENT

Syror och nålar fungerar effektivt med att ta bort pigmentfläckar och solfläckar.

ÄRR

Behandlingen ger en jämnare hudstruktur och minskar ärr i ansiktet.

GLOW

Den kemiska peelingen ger huden en strålande och jämnare hudton med glow.

ANTI-AGING

Kombon stimulerar kollagenproduktionen på djupet och reducerar fina linjer

Denna behandling är en kombination av två favoriter inom avancerad hudvård: microneedling & kemisk peeling har både en ytlig och djupgående effekt. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen. Behandlingen stimulerar även kollagenproduktionen på djupet och ökar hudens elasticitet.

Det finns många lämpliga områden och problem som kan behandlas med denna teknik, några av dessa är:

  • Ojämn hudstruktur
  • Porer
  • Ärr
  • Pigment
  • Rynkor/fina linjer
  • Orenheter och döda hudceller
  • Torr, trött och livlös hud

Även om behandlingen passar de flesta rekommenderar vi att boka en konsultation för att lägga upp en behandlingsplan för dig. Jag, hudterapeuten väljer sedan nållängd, serum och mask efter önskemål, behov och hudtyp. Beroende på utgångsläget anpassar vi behandlingen och produkterna för att få det resultat du önskar. Föryngring av huden, pigmentfläckar, akne ärr och ojämn hudstruktur är några av anledningarna till varför våra klienter väljer att göra en kombinationsbehandling med microneedling och kemisk peeling.

Varför SKIN.Improvements ?

SKIN.improvements by S.erbjuder skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att vi har många nöjda klienter som har stort förtroende för oss. Med lång erfarenhet och kompetents delar vi samma vision och ansvar i resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.