MORFIUS /MRF

Morfius är en revolutionerande och effektiv behandling för hudföryngring och åtstramning av slapp hud. Behandlingen består av en kombination av radiofrekvens (RF) som med hjälp av mikronålar slussas ned i de undre lagren av huden. RF stimulerar därav effektivt kollagen och elastin i huden. Kombinationen av denna teknik gör Morfius till en av de mest effektiva hudbehandlingarna på marknaden

BEHANDLING

Morfius är en fraktionerad enhet med programmerbart penetrationsdjup och energileverans för behandling av fina linjer och rynkor, akneärr och allmän hudton. De 24 belagda stiften tränger in i den subdermala vävnaden, koagulerar fettet och drar ihop bindväv. Behandlingen kan användas på alla områden som behöver en uppstramning av hudens djupskikt.

Denna behandling ger din hud en hudföryngring genom att RF energi (radiofrekvens) skickas direkt ner till ett specifikt djup i dermis ( hudlager två) med mikro nålar.

Med hjälp av radio frekvensen som värmer upp huden minskas behandlingstiden och återhämtingstiden avsevärt jämfört med andra laser behandlingar.

Behandlingen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

När vi åldras minskar den naturliga produktionen av hudens kollagen och elastin vilket leder till rynkor, slapp hud och insjunkenhet.

Genom denna behandling kan vi stimulera huden att producera mer kollagen och elastin på ett sådant sätt att den kan användas som ett alternativ till kirurgiska ingrepp. 

Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Behandlingen passar alla hudtyper och hudfärger.

Vi rekommenderar att man gör 2-4 behandlingar med 4-5 veckor mellan behandlingarna för bästa resultat.

Att tänka på efter behandlingen

Du får inte sola på minst en vecka efter behandligen.

-Använd inte makeup samma dag som behandlingen utförts. -Undvik kemiska preparat, tvål, parfym samt avstå från träning, bastu, varma bad och klor ett par dagar efter behandling.

Det är normalt att huden börjar flagna ett par dagar efter behandlingen. Det tar 1-3 dagar innan huden återhämtar sig och kan variera från person till person.

De vanligaste behandlingsområdena är:

Normala biverkningar utav behandlingen är oftast rodnad, en mild brännande känsla och lite svullnad. Dessa biverkningar brukar lägga sig inom 1-3 dagar