MRF behandling

Fractionell RF Micro-Needle behandling

Denna behandling ger din hud en hudföryngring genom att RF energi
(radiofrekvens) skickas direkt ner till ett specifikt djup i dermis ( hudlager två) med mikro nålar.

Med hjälp av radio frekvensen som värmer upp huden minskas behandlingstiden och återhämtningstiden avsevärt jämfört med andra laser behandlingar.
Behandlingen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.
När vi åldras minskar den naturliga produktionen av hudens kollagen och elastin vilket leder till rynkor, slapp hud och insjunkenhet.

Genom MRF ( Micro-Needle RF) kan vi stimulera huden att producera mer kollagen och elastin på ett sådant sätt att den kan användas som ett alternativ till kirurgiska ingrepp.
Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

 

Passar för behandling av:

  • Linjer/Rynkor
  • Slapp Hud
  • Ärr/Akneärr
  • Ytliga blodkärl
  • Pigmentfläckar

 

Behandlingen passar alla hudtyper och hudfärger året om.

Vi rekommenderar att man gör 1-3 behandlingar med 4-5 veckor mellan behandlingarna.
Resultatet håller i sig i ca 1 år efter det rekommenderar vi att man går en ny

behandlingsgskur.

Att tänka på efter behandlingen
Du får inte sola på minst en vecka efter behandlingen.

Använd inte makeup samma dag som behandlingen utförts. Undvik kemiska preparat, tvål, parfym samt avstå från träning, bastu, varma bad och klor 24h efter behandling.
Det är normalt att huden börjar flagna ett par dagar efter behandlingen. Det tar 1-7 dagar innan huden återhämtar sig och kan variera från person till person.

 

PRIS:

Hela ansikte och käklinje 2500 kr
Hela ansikte ,käklinje och hals 2700 kr

Boka en konsultation

Mina behandlingar kräver oftast stor koncentration från mig och det är viktigt för mig att kunna erbjuda både dig och andra kunder en lugn och harmonisk miljö. Därför ser jag gärna att du lämnar husdjur och småbarn hemma och kommer ensam till din avsatta behandling.

Tiderna är mycket efterfrågade och det ät omöjligt för mig att fylla en lucka med kort varsel. Därför har kliniken en regel som innebär att ombokning eller avbokning av tid måste ske senast 24 timmar före besöket. Vid uteblivet besök eller sen om/avbokning utgår full debitering. I samband att du bokar tid hos godkänner du denna regel. Fakturan kan makuleras vid uppvisande av sjukintyg senast 7 dagar efter mottagande av fakturan.