Kemisk Peel

Behandlingar för dig som vill se resultat i din hudvård och jobba mer på djupet för mer bestående resultat. Tillsammans kan vi nå de målen som vi sätter upp för dig efter dina behov och önskningar.

KEMISK PEELING 

Kan göras som enstaka behandling ,med för bästa resultat rekommenderas en kur. Jag skräddarsyr behandlingen beroende på vad din hud behöver. Kemisk peeling ger fantastiska resultat på livlös hud, acne, linjer, rynkor, stora porer och olika typer av pigmenteringar.

Värt att nämna:
Gemensammt för ALLA peels är att DU bör använt DERMAQUEST produkter i ca 4 veckor innan peelingar. Detta för att ha huden i bra balans för bästa resultat.

Boka en konsultation

Mina behandlingar kräver oftast stor koncentration från mig och det är viktigt för mig att kunna erbjuda både dig och andra kunder en lugn och harmonisk miljö. Därför ser jag gärna att du lämnar husdjur och småbarn hemma och kommer ensam till din avsatta behandling.

Tiderna är mycket efterfrågade och det ät omöjligt för mig att fylla en lucka med kort varsel. Därför har kliniken en regel som innebär att ombokning eller avbokning av tid måste ske senast 24 timmar före besöket. Vid uteblivet besök eller sen om/avbokning utgår full debitering. I samband att du bokar tid hos godkänner du denna regel. Fakturan kan makuleras vid uppvisande av sjukintyg senast 7 dagar efter mottagande av fakturan.